Mehmeda Dedića ubila pumpa za beton – FOTO

Radnik firme „Jasmin Komerc“ Mehmed Dedić (48) zvani Medo iz Kozarca poginuo je danas prilikom čišćenja pumpe za beton u Kozarcu kod Prijedora. Nesrećni čovek je crevom za vodu ispirao pumpu koja ga je u jednom trenutku uvukla u mašinu i zdrobila ga.

Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 12.30 časova u krugu „Jasmin betona“, vlasništvo Jasmina Jakupovića. Dedićeve radne kolege kažu za Press RS da su posle istovaranja betona svi otišli na doručak, a Dedić je ostao sam da opere pumpu za vodu. Nikome nije jasno šta je pošlo po zlu, jer su po povratku sa doručka Dedića zatekli mrtvog.

– U krugu firme „Jasmin Komerc“, prilikom čišćenja pumpe za beton, došlo je do nesreće u kojoj je poginuo radnik Mehmed Dedić (48) iz Kozarca. Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, Dijana Kukobat, zajedno sa ovlaštenim službenim licima CJB Prijedor i PS Kozarac. Uviđaju je prisustvovao i inspektor zaštite na radu i dežurni mrtvozornik. Tom prilikom tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mere i radnje kako bi se utvrdile okolnosti nesreće – rekla je portparol Okružnog tužilaštva u Banjaluci Maja Đaković Vidović.
Tekst i foto – Press RS
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.