Mladić pretučen i izboden jer nije imao cigaretu

vlcsnap-2016-06-15-19h14m49s99

Pauza za kasnu večeru, na putu kući, a nakon izlaska sa društvom, za dvadesettrogodišnjeg Vanju Puzigaću iz Prijedora pretvorio se u pravu dramu. Sa djevojkom, i njenom prijateljicom je, oko ponoći, stao na parking Opšte bolnice, sjedili su u autu, jeli pecivo.

A onda je nepoznati mladić pokucao na prozor i zatražio cigaretu. Kad mu je rekao da nema, ovaj se udaljio, ali ubrzo vratio sa još dvojicom. I tada su krenule prijetnje. Tražili su novac za cigarete a onda, kroz otvoren prozor automobila, uhvatili mladića za glavu i počeli da ga tuku. Kad je krenuo da izađe sjevnuo je nož. Izboli su ga po nogama i pobjegli.

“Pacijent primljen nešto iza ponoći, povrede opštrim predemtom nožem, ubodne, u svjesnom stanju, komunikativan, povrede su zbrinute u maloj sali, pacijent je sada stabilan”, hirurg Stanko Baćo.

Mladić nije htio da priča pred kamerom, čak ni da mu se snima lice. Oporavlja se na Odjelu hirurgije i kaže da ne može da povjeruje šta ga je snašlo. Sve je prijavljeno policiji. Ispitali su sve okolnosti i obećavaju da će brzo djelovati.

“Možemo reći da je zadobio te povrede, da je bilo po nepozantom izvršiocu, prema operativnim informacijama najvjerovatnije znamo o kome se radi ali poslije uviđaja i poslije obrade lica imaćemo zvanično saopštenje jer sve što bih sada rekao je sve u nekoj fazi operativnih informacija, dakle, ništa još zvanično”, rekao je načelnik Sektora krim policije CJB Prijedor Radomir Dukić.

Nezvanično, jedno lice je privedeno. Navodno je u pitanju osoba odranije poznata policiji zbog upotrebe droga.

Autor: ATV BL

Comments are closed.