Na ispraćaju 2012. godine saobraćajka kod „Robota“ – FOTO

novogodisnja saobracajka 1Ni novogodišnje veče nije moglo proći bez saobraćajnih nesreća, a prema podacima prijedorske policije u toku posljednja 24 sata dogodile su se samo dvije u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Na svu sreću, u saobraćajki kod tržnog centra „Robot“ stradali su „samo“ stub ulične rasvjete i putnički automobil dok je vozač prošao samo sa lakšim povredama.

Kako nezvanično saznajemo, sinoć se na saobraćajnici koja vodi od naselja Pećani prema katoličkoj crkvi i kružnom toku, u neposrednoj blizini raskrsnice kod „Robota“ dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao putnički automobil „VW Golf IV“.

Automobil koji se kretao iz pravca Pećana prema katoličkoj crkvi je iz, za sada nepoznatih razloga, udario u stub ulične rasvjete. Osim „izvaljenog“ stuba nastradao je i saobraćajni znak.

Kako smo saznali od slučajnih prolaznika golf je u ovoj saobraćajnoj nesreći dosta oštećen ali je, na svu sreću, Prijedorčanin koji je njime upravljao prošao samo sa lakšim povredama ruke.

Nakon ove nezgode, gore pomenuta saobraćajnica je ostala bez ulične rasvjete na dijelu od „Robota“ do bazena.
novogodisnja saobracajka 2 novogodisnja saobracajka 3 novogodisnja saobracajka 4 novogodisnja saobracajka 5 novogodisnja saobracajka 6

Comments are closed.