Nastradali motociklista iz Tukova nalazi se u komi

Prijedorčanin Mujo Pašalić(61), mještanin Prištinske ulice u Tukovima, koji je bio jedan od učesnika jučerašnje saobraćajne nesreće nalazi se u komi. Pašalić je nakon sudara motociklima sa svojim komšijom Husrefom Šarićem(69) u subotu oko podneva na „suvom Prijedoru“, kolima hitne pomoći prebačen u prijedorsku Opštu bolnicu. Zbog težine pretrpljenih povreda i stanja cerebralne kome, on je u subotu popodne hitno prebačen na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci odakle je potvrđeno da je njegovo stanje i dalje teško i nepromijenjeno. Podsjetimo, juče smo Vas putem našeg portala www.gradprijedor.com obavijestili o saobraćajnoj nesreći koja se desila u Tukovima.
Dvojica šezdesetogodišnjaka su se malom brzinom kretali iz pravca Prijedora na motorima starijeg tipa i manje kubikaže. Prema riječima očevidaca, u jednom trenutku je zbog za sada nepoznatih razloga Pašalić udario u zadnji kraj Šarićevog motora te su obojica završili na kolovozu. Šarić je zaradio lakšu povredu desne noge i nalazi se na kućnom liječenju dok se pretpostavlja da je Pašalić prilikom pada sa motora udario glavom o asfalt te je zadobio teške tjelesne povrede. Pošto se radi o starijim i ozbiljnijim ljudima koji nisu skloni brzoj vožnji na motorima, neki od komšija ne isključuju mogućnost da je Pašaliću u jednom trenutku pozlilo pa je zbog toga udario u motor kojim je upravljao njegov komšija.
Treba reći da su oba učesnika ove saobraćajne nesreće, koji stanuju nekoliko stotina metara od mjesta sudara, imali uredno registrovane motore i da su nosili zaštitne kacige. Krajem septembra mjeseca, svega stotinjak metara dalje smrtno je stradao motociklista Srđan Šiljegović.

Comments are closed.