Nepoznati sugrađanin pištoljem usmrtio vučjaka pred brojnim prolaznicima

Foto: Arhiv

Protekle subote, 24. Septembra 2012. godine, na raskrsnici „kod Tešinića“ u naselju Urije, nepoznati Prijedorčanin je pred brojnim prolaznicima sa nekoliko pucnjeva usmrtio psa vučjaka.

Kako nam je potvrdio jedan naš sugrađanin koji je oko 13.40 prolazio automobilom kroz ovu prometnu raskrsnicu, muška osoba je prišla psu i u njega ispalila 1 ili 2 hica. Nakon što se okrenuo i prešao nekoliko koraka isti muškarac se vratio i u psa koji je još uvijek davao znakove života ispalio još par hitaca.

Prema riječima nekoliko čitalaca našeg portala koji su nam se javili i koji su se u tom trenutku zatekli u blizini, sve se dešavalo pred prolaznicima među kojima je bilo i djece.

Nakon ovog sramotnog čina, nepoznati muškarac se udaljio sa lica mjesta a neko je pozvao i policiju koja je ubrzo došla.

Prijedorski policajci su ogradili mjesto na kome je ležao ubijeni pas te su izvršili uviđaj a za počiniocem se traga. Nadamo se da će i kamera koja je postavljena na raskrsnici pomoći u rješavanju ovog slučaja.

Pretpostavlja se da je ubijeni vučijak imao vlasnika te da se iz nepoznatog razloga sam našao na ulici bez povodca.

Nadamo se da će počinilac ovog nedjela biti pronađen i na pravi način sankcionisan.

Comments are closed.