Neviđena krađa u Banjaluci: Prijedorčanin ukrao lutku ispred butika i pobjegao [video]

Nezabilježen slučaj krađe desio se u srijedu oko 20:30 u banjalučkom naselju Lauš. Mladić je nakon kratkog razgledanja robe ukrao lutku sa garderobom ispred butika “Divos”.

Koliko je čitava situacija i komična potvrđuje snimak nadzorne kamere koji je objavio ovaj butik na svojoj fejsbuk stranici. Nakon što je odlučio koja majica i pantalone mu se dopadaju, mladić je uzeo lutku i sa njom otrčao niz ulicu.

Kako BL portal nezvanično saznaje, kradljivac je R.R. iz Prijedora koji je prije nekoliko dana izašao iz zatvora. Ovaj 24-godišnjak iza rešetaka je završio krajem prošle godine zbog krađe dva teretna vozila u Banjaluci.

Tada je policija saopštila da su pronašli vozila i vratili ih vlasnicima.

“Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnih djela. Za navedeno lice postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih djela na području Banjaluke i Prijedora, a aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje se nastavljaju”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka koje su objavili 17. decembra 2019. godine.

Prva krađa teretnog vozila prijavljena je 12. decembra oko 21:00 čas, a R.R. je baš taj dan izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo, slično kao i sada u slučaju građe lutke i garderobe ispred butika.

On je od ranije poznat policiji po vršenju nekoliko desetina sličnih krivičnih djela. Najčešće je krao automobile i kamione, te provaljivao i uzimao novac iz vjerskih objekata. Ipak, brzo se nađe na slobodi i pored brojnih krađa, jer zbog sporosti pravosudnih institucija, zatvorskoj ustanovi ne preostaje ništa drugo nego da ga pusti čim se za to ispune zakonski uslovi.

#OBAVJESTENJE!!!! SINOC U 20:33 h OVAJ MOMAK JE ISPRED #DIVOS BUTIKA NA LAUSU OTUĐIO LUTKU ZAJEDNO SA GARDEROBOM

Geplaatst door Butik DIVOS Banja Luka – Mrkonjić Grad – Prijedor op Donderdag 20 augustus 2020

Izvor: BL-Portal.com

Comments are closed.