Nožem i sjekirom ubio suprugu i muškarca kojeg je s njom zatekao

Alija Hrustić (48) iz Kamičana, kod Prijedora, sam se prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem i sjekirom usmrtio svoju suprugu Azru Hrustić (35) iz Prijedora, s kojom u proteklih nekoliko mjeseci nije živio zajedno, te Envera Halilagića (41) iz Bihaća kojeg je s njom zatekao, saznaju „Nezavisne“ nezvanično.

Ubistvo se dogodilo jutros oko 7 sati u kući u mjestu Srednji Jakupovići, u kojoj je ubijena žena kraće vrijeme stanovala.

Ta kuća, inače, nije vlasništvo supružnika.

„Potom se sam prijavio policiji“, pojašnjava izvor „Nezavisnih“.

Identitet ubijenih i osumnjičenih za „Nezavisne“ je potvrdila portparol Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

„Uviđaj obavlja dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima PU Prijedor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mjere, radnje i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog djela. Naložena je obdukcija beživotnih tijela. Osumnjičeni je lišen slobode, a nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće sproveden u Okružno javno Tužilaštvo radi ispitivanja“, rekla je Đaković-Vidović.

Kako ističu mještani, koji Aliju poznaju, riječ je, inače, o mirnom muškarcu, za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti.

Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.

Autor: Dragan Sladojević – Nezavisne novine

Comments are closed.