Oduzeti automati iz Ugostiteljskog objekta „Pet plus“ u Prijedoru

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću oduzeli su automate koji nisu imali odgovarajuće odobrenje za upotrebu iz Ugostiteljskog objekta „Pet plus“ u Prijedoru.

Portparol Republičke uprave za igre na sreću Danijela Kovačević rekla je da su zbog počinjenog prekršaja inspektori sa 5.000 KM kaznili vlasnika kafea „Pet plus“, čiji su inicijali R.S..

Prema njenim riječima, kontrola Ugostiteljskog objekta „Pet plus“, koji se nalazi u Ulica Petra Preradovića, izvršena je u okviru redovnih i planskih aktivnosti Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću.

„Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću nastavljaju sa kontrolama priređivača igara na sreću na području Republike Srpske“, istakla je Kovačevićeva.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću tokom 10 mjeseci ove godine oduzeli su ukupno 174 predmeta koji su korišteni za nelegalno priređivanje igara na sreću.

Oduzet je 151 automat za igre na sreću, devet terminala na kojima su priređivanje nelegalne internet igre na sreću, četiri elektronska binga, jedan sto za „teksas holden poker“, četiri opreme za priređivanje kladioničkih igara na sreću, jedan elektronski rulet i četiri zabavne igre.
Glas Srpske – agencije

Comments are closed.