Osumnjičeni ukradenim Golfom prouzrokovao saobraćajnu nezgodu, dok je izvršilac krađe Audija otuđeno vozilo prodao

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, dana 03.03.2017. godine izvršili su kriminalističku obradu lica S.R. iz Ljubije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni dana 02.03.2017. godine u mjestu Rizvanovići u Prijedoru otuđio vozilo marke „Audi 80“ vlasništvo lica Ž.J. iz Ljubije, koje je potom prodao licu iz Prijedora za iznos od 200,00 KM, za koliko je pribavio protivpravnu imovinsku korist.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, a nakon kompletiranja predmeta, protiv lica S.R., Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Krađa“.

Takođe, u toku noći 04/05.03.2017. godine, u naselju Pećani u Prijedoru, izvršeno je otuđenje putničkog motornog vozila marke „Golf 2“ vlasništvo lica D.J. iz Prijedora. Preduzimanjem istražnih mjera i radnji utvrđeno je da je izvršilac ovog krivičnog djela lice S.B. iz Prijedora, koje je nakon otuđenja vozila, u mjestu Zecovi u Prijedoru vozilom sletio sa kolovoza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi osumnjičeni je zadobio lake tjelesne povrede, dok je na vozilu pričinjena materijalna šteta.

Nakon kriminalističke obrade i kompletiranja predmeta, protiv lica S.B., Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

Autor: MUP RS

Comments are closed.