Otišao da traži posao i nestao

Policija i rodbina su i danas tragali za Milenkom Banjcem (41) iz Prijedora, koji je prije 13 dana nestao iz svog porodičnog doma.
Stan u prijedorskoj Zgradi solidarnosti napustio je 7. jula oko šest sati. Njegov nestanak policiji su prijavili ukućani, supruga Milena i dvojica Milenkovih sinova. Oni tvrde da je nestali u posljednje vrijeme često govorio da ide da pronađe posao, a po zanimanju je električar. Milena Banjac tvrdi da suprug nikada nije napustio kuću, a da joj se nije javio ili bilo šta rekao.
„U posljednje vrijeme Milenko je bio potišten. Nije imao posla. Kao da mu se sve skupilo. Ne krijem da je imao i psihičkih problema, ali svi u kući smo pokušavali da mu olakšamo život. Najgore je što se ne javlja ni na mobilni telefon, a jedino je njega ponio sa sobom. Kuću je napustio bez para. Zato i strahijem od najgoreg“, govori Milena Banjac, koja je supruga tražila i kod rođaka i komšija.
U trenutku nestanka Banjac je na sebi imao žutu majicu i donji dio crne trenerke. Porodica Banjac moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Milenku da jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona porodice 052/234-895 ili 065/098-908 .
Nezavisne novine

Comments are closed.