Pet dana od nestanka: I rođaci i prijatelji traže Mlađana Lazića

Peti dan prijedorska porodica Lazić je u agoniji. Od sedamdesetogodišnjeg Mlađana, koji je nestao prošlog četvrtka ni traga ni glasa.

I danas ga traže. Rođaci i prijatelji su se podijelili u grupe i krenuli po gradu i okolnim naseljima.

Jedna grupa potragu je započela u prijedorskom selu Donji Garevci. Rasporedili su se duž pruge i u okolne šume i kažu da neće odustati dok ne pronađu Mlađana.Po gradu su zalijepljeni i plakati sa Mlađanovom slikom. On je povrijedio glavu prilikom radova na selu, spustio se do stanice i vozom došao u Prijedor. Imao je hematom ispod oka i krenuo je prema kući. Snimila ga je bezbjednosna kamera jedne firme, ali nadomak kuće mu se gubi svaki trag.

Lazići pred kameru nisu mogli. Mlađanovi prijatelji kažu da će da pomognu koliko god bude trebalo.

“Obilazim okolna sela, nosim ove letke, dijelim ljudima, aktiviram mlade i te po kafićima da izađu, da obiđu, vide i pokušaju da nađu nestalog. Evo ja ću u Garevce, pa u Orlovce i ova okolna sela. Tako dajem neki doprinos, jer je Lazić radio sa mnom u Celpaku, to mi je veliki prijatelj i kolega”, ispričao je Radojica Tejić.

U trenutku nestanka, Mlađan Lazić je na sebi imao crnu kožnu jaknu i plave hlače. Ako ga je neko vidio, neka javi policiji na 122.

Autor: ATV BL

Pročitajte još vijesti sa ATV-a na adresi https://www.facebook.com/alternativnatv.

Alternativna televizija Banja Luka

Comments are closed.