Pokupili uzorke burmi i kraljevsko srebro

Prijedorčanka Mirjana Kobas (37) vlasnica trgovinske radnje „Bambi“ koja se nalazi u zakupljenom prostoru, u tržnom centru „Visa“ u Prijedoru, još se ne može pomiriti s pljačkom radnje u kojoj je ostala bez kraljevskog srebrnog nakita i uzoraka burmi za koje su lopovi, koji su ih odnijeli, najvjerovatnije mislili da su prave.

Vlasnici je ukradeno 280 pozlaćenih uzoraka burmi od mesinga i 11 srebrnih lanaca, zbog čega je oštećena za više hiljada maraka.

-Sve je zabilježeno i video nadzorom. Snimljen je neki čovjek u garaži kako se vozi na biciklu i drugi sa kapuljačom na glavi koji me je i opljačkao. Kasnije sam saznala da su ti isti bili u tržnom centru, veče prije pljačke, šetali su i nisu gledali izloge, već razmatrali položaj kamera- priča Mirjana koja se nakon krađe našla u problemima.

Ukradenu robu uzela je na odgođeno plaćanje od dobavljača u Banjoj Luci. Vjeruje ipak da će policija pronaći lopove koji su u tržni centar ušli na ulazna vrata, koja su, navodno, otvorili uz pomoć šipke.

-Na moju nesreću zatajio je i alarm. Želim da znam ko stoji iza toga jer su mi ti momci koji su tu dolazili baš sumnjivi.U policiji doduše imaju neka sasvim druga saznanja, no nadam se da će biti uhvaćeni i da će mi nakit biti vraćen- rekla je Mirjana Kobas koja je opljačkana prije desetak dana.

Dnevni avaz

Comments are closed.