Pokušaj ubistva u Prijedoru, uhapšen mladić

Lice M.G. (21) iz Prijedora uhapšeno je sinoć zbog sumnje da je počinilo krivično djelo “Ubistvo u pokušaju”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Osumnjičeni je juče oko 18:30 časova u prostorijama javne ustanove u Prijedoru upotrebom podesnog predmeta, šezdesettrogodišnjem licu nanio povrede u vidu ubodne rane u predjelu abdomena dok je tridestogodišnjem licu nanio povrede u predjelu donjih ekstremiteta.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici u Prijedoru gdje je tom prilikom utvrđeno da je šezdesettrogodišnje lice zadobilo povrede opasne po život. Oba lica zadržana su na daljem liječenju u navedenoj zdravstvenoj ustanovi.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju, osumnjičeno lice biće predato u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Autor: N.N. – Nezavisne novine

Comments are closed.