Policija u Prijedoru i Novom Gradu pronašla 135,2 grama marihuane i dvije automatske puške

policija 122U koordinisanoj i planskoj aktivnosti policijskih službenika Policijske stanice Novi Grad i Stanice javne bezbjednosti Prijedor dana 04.01.2013. godine u mjestu Tomašica bb, grad Prijedor, na osnovu naredbe Osnovnog suda Prijedor, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koriste lica B.Z. i N.Z. iz Prijedora.

Prilikom pretresa je pronađeno i privremeno uz potvrdu oduzeto: digitalna vaga sa plastičnom posudom, tri pvc zamotuljka sa sadržajem zelene boje koja asocira na opojnu drogu marihuana ukupne bruto mase 127 grama.

Navedena lica su lišena slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, a nakon kompletiranja predmeta protiv B.Z. i N.Z. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za pomenuto krivično djelo.

Dana 05.01.2013.godine u ulici Branka Ćopića, Novi Grad, na osnovu naredbe Osnovnog suda Novi Grad, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice F.T.iz Novog Grada.

Prilikom pretresa je pronađeno i privremeno uz potvrdu oduzeto šest pvc zamotuljka sa sadržajem zelene boje koja asocira na opojnu drogu marihuana ukupne bruto mase 6,6 grama, jedan okvir od cd-a sa sadržajem zelene boje koja asocira na opojnu drogu marihuana ukupne bruto mase 1,6 grama i dvije automatske puške.

Navedeno lice je lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, a nakon kompletiranja predmeta protiv F.T. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za pomenuta krivična djela.
CJB Banja Luka

Comments are closed.