Policijski službenici CJB Prijedor pretresom stana pronašli i oduzeli narkotička sredstva

49119803

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su, 25.12.2015. godine, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja o posjedovanju narkotičkih sredstava, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka i uz naredbu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Prijedor, izvršili pretres stana u Prijedoru koji koristi lice J.C.

Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli 5 pvc zamotuljaka sa sadržajem praha bijele boje koji svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu „speed“, ukupne bruto mase 2,23 grama, sredstva i opremu za konzumiranje opojne droge heroin, tri medicinske šprice i medicinske igle na kojima su vidljivi tragovi otopine koja asocira na otopinu opojne droge heroin i tri kašike za topljenje opojne droge sa tragovima otopine koja asocira na otopinu opojne droge heroin.

Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti i dostavljeni u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Lice J.C. je lišeno slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica J.C.

Autor: MUP RS

Comments are closed.