Povrijeđenog dječaka roditelji tražili sat vremena

Roditelji jedanaestogodišnjeg N.B. iz Prijedora tražili su ga cijelih sat vremena poslije saobraćajne nezgode koja im se dogodila jutros u Prijedoru, nakon čega im se on javio iz banjalučkog Kliničkog centra. U Kozarskoj ulici u Prijedoru jutros oko 7.00 sati u saobraćajnoj nesreći povrijeđeni su N.B. i njegov otac Predrag Bojanić (44) u sudaru njihovog automobila „ford fiesta“ i automobila „ford focus“ kojim je upravljao Sava Kondić (46) rodom iz Sanskog Mosta.

Stanica za bezbjednost saobraćaja Prijedor saopštila je da se „fiesta“, u kojoj se nalazila i majka povrijeđenog dječaka Gordana Bojanić, koja je ostala nepovrijeđena, zbog neobjašnjivih razloga sudarila sa drugim vozilom.

Sava Kondić je odmah nakon sudara, strahujući da je dječak zadobio povrede opasne po život, zgrabio dječaka i zaustavivši taksi odvezao ga u banjalučki Klinički centar, gdje je zatražio ljekarsku pomoć.

Da je riječ o paničnom strahu vozača Kondića potvrđuje to što se uputio prema Banjaluci udaljenoj gotovo šezdeset kilometara, iako se udes dogodio na samo pedesetak metara od prijedorske Opšte bolnice.

Roditelji povrijeđenog dječaka to nisu primijetili, tako da je gotovo čitav sat trajala potraga za povrijeđenim dječakom, sve dok se nije javio iz banjalučkog Kliničkog centra.

Jedanaestogodišnji dječak je zbog povreda zadržan u bolnici u Banjaluci.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Izvor: Dnevni avaz – SRNA

Comments are closed.