Preminulo lice usljed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi

Na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u mjestu Gornji Garevci, dana 27.04.2018. godine, oko 11:25 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali PA marke „Fiat Punto“ kojim je upravljao lice D.S. (1998) iz Prijedora, PA marke „VW Fox“ kojim je upravljalo lice Ž.Ć. (1984) iz Prijedora i PA marke „Ford Fiesta“ a kojim je upravljalo lice B.D. (1978) iz Banja Luke.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je suvozač u PA marke „VW Fox“ lice J.Ć. (1952) iz Prijedora, od kojih je preminulo dana 28.04.2018. godine. Putnik u istom automobilu lice R.M. (1935) iz Prijedora, u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo je lake tjelesne povrede.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor. Od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, naložena je obdukcija tijela preminulog lica u Zavodu za sudsku medicinu RS Banja Luka.

Povezane vijesti: Sudar tri vozila u Gornjim Garevcima

Izvor: MUP RS
Foto: avaz.ba

Comments are closed.