Pretresli auto-otpade na području Banjaluke, Prijedora, Gradiške, Prnjavora, Srpca, Laktaša i Mrkonjić Grada

Policija je juče pretresla više auto-otpada i automehaničarskih radnji na području banjalučke regije u akciji čiji je cilj otkrivanje preprodavaca dijelova ukradenih automobila.
U CJB Banjaluka su potvrdili da su inspektori u sklopu koordinirane aktivnosti pretresli više auto-otpada i automehaničarskih radnji na području Banjaluke, Gradiške, Prnjavora, Srpca, Laktaša, Mrkonjić Grada i Prijedora.
„Zbog interesa istrage to je sve što zasad možemo saopštiti, a o svim drugim informacijama javnost će biti blagovremeno obavještena“, navedeno je u kratkom saopštenju CJB Banjaluka.
Izvor „Nezavisnih“ blizak istrazi izjavio je da su u okviru akcije pretreseni auto-otpadi „Vujić komerc“ i „Euro king“ u Gradišci, te „Mak-ma“ u Kozarcu i „Račo“ u Prijedoru.
„Nezavisne“ saznaju da je Republička tržišna inspekcija prije nekoliko mjeseci zabranila rad Auto-otpada „Račo“ u Prijedoru, no i pored inspekcijske zabrane on je uredno radio.
Zatim, automehaničarske radnje „Švraka“ u Vrbaškoj, kod Gradiške, te ‘Žmirić’ u Mašićima, kod Gradiške.
Inspektori CJB Banjaluka u Prnjavoru su pretresli automehaničarsku radnju Ljube Popadića.
„Ukupno će biti pretreseno desetak lokacija, a sve kako bi bilo utvrđeno da li na ovim lokacijama prodaju dijelove automobila koji su ukradeni u ranijem periodu na području CJB Banjaluka i RS“, objasnio je izvor blizak istrazi.
Akciju, kako je potvrđeno „Nezavisnim“, izvode po naredbi banjalučkog Okružnog tužilaštva.
Nezavisne novine

Comments are closed.