Prijedor: Uhapšen zbog silovanja maloletnice – FOTO

Dragan Kljajić (21) zvani Frka iz Prijedora uhapšen je sinoć zbog sumnje da je silovao 17-godišnju devojku iz tog grada koju je strpao u automobil, a potom je na silu odvukao u devastiranu kuću gde je silovao!
Kako saznajemo u CJB Banjaluka silovanje se dogodilo juče oko 18.30 časova u mestu Petrovo kod Prijedora. Dva sata kasnije celi slučaj policiji je prijavila majka maloletnice, nakon što je saznala da joj je ćerka napadnuta. Maloletnica je potom upućena na pregled u Dom zdravlja u Prijedoru i lekari su potvrdili da na njoj postoje tragovi nasilja koji ukazuju na silovanje.
– Posle prijave policija je pokrenula istragu i operativnim radom na terenu utvrdili smo identitet osumnjičenog. Reč je o Draganu Kljajiću zvanom Frka koji je oko 22.30 časova uhapšen u Petrovu. Kljajić je sproveden u policiju i tokom kriminalističke obrade priznao je da je devojku pokupio automobilom, a potom je odvezao u jednu napuštenu kuću u Petrovu gde je silovao. Pritisnut dokazima osumnjičeni je istražiocima otkrio sve detalje nedela – kaže izvor blizak istrazi.
Kjajić je oko 15.30 časova predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Banjaluci. Na teret mu se stavlja krivično delo silovanja za koje je zakonom zaprećena kazna od tri do 15 godina zatvora. Posle saslušanja tužilaštvo će odlučiti o eventualnom predlogu za određivanje jednomesečnog pritvora, a odluka će biti poznata sutra.
Press RS

Comments are closed.