Prijedorčanin osumnjičen da je oštetio gume na deset automobila

B.M. iz Prijedora uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je oštetio pneumatike na deset putničkih automobila u ovom gradu.

On je uhvaćen u Ulici Kralja Aleksandra u toku izvršenja krivičnog djela, nakon čega je i uhapšen.

„Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, postupili su po prijavama više građana da je nepoznato lice u različitim vremenskim periodima, oštetilo pneumatike na deset putničkih automobila a koji su bili parkirani u neposrednoj blizini stambene zgrade u ulici Kralja Aleksandra u Prijedoru“, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni B.M. od polovine septembra tekuće godine do 10. novembra, povremeno, uz upotrebu oštrog predmeta oštetio pneumatike na deset putničkih automobila privatnog vlasništvo.

Policija je prilikom hapšenja od osumnjičenog privremeno oduzela sredstvo izvršenja krivičnog djela, a koje će biti deponovano u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Autor: J.S. – Nezavisne novine

Comments are closed.