Prijedorčanin pao na radnom mjestu i poginuo

Z.M. iz Prijedora stradao je juče prilikom pada u prostoriji preduzeća za otkup i preradu voća i povrća u mjestu Brezičani, na području Prijedora.

Radnici Službe hitne medicinske pomoći prijavili su juče oko 17:30 časova Policijskoj upravi Prijedor da je u prostoriji preduzeća za otkup i preradu voća i povrća, zatečeno beživotno tijelo radnika preduzeća.

„Uviđajem je konstatovano da je radnik preduzeća inicijala Z.M. iz Prijedora, prilikom pada sa određene visine zadobio tjelesne povrede usljed kojih je preminuo na licu mjesta“, saopšteno je iz PU Prijedora.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Prijedor i doktor JZU Dom zdravlja Prijedor. O navedenom događaju obaviješten je republički inspektor zaštite na radu koji je izašao na lice mjesta.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, uz nadzor dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju predmeta.

Autor: J.S. – Nezavisne novine

Comments are closed.