Prijedorski donžuan preminuo za volanom

Milan Krneta (77) iz prijedorskog naselja Brezičani preminuo je u ponedjeljak oko deset časova u ulici Miloša Obilića u Prijedoru od srčanog udara dok je upravljao automobilom „golf“.

Kako saznajemo, Krneta je poslije infarkta pao po volanu, a njegovo vozilo naglo je skrenulo na parking pored kojeg je prolazio i udarilo u parkirani „reno“.

Poslije dojave prolaznika na lice mjesta odmah je izašla saobraćajna policija, kao i ljekar patolog Nikolina Balaban, koja je utvrdila da se radi o prirodnoj smrti.

Komšije Milana Krnete su ispričale da će da ga pamte kao dobrog domaćina, ali i velikog zavodnika. Jer, Krneta je imao tri vjenčane i tridesetak nevjenčanih supruga.

– Naš Milan nikada se nije stidio niti je krio to da voli žene i da ih je imao na desetine. Uživao je u tome, ponosio se tim i bio bi grijeh da sada kada je preminuo na ovakav način, iznenada, da to i ne pomenemo – pričaju komšije.

Njihovu priču ne demantuje ni Milanova supruga Draginja, koja je od njega mlađa dvadesetak godina.

– Za Milana sam se udala prije sedam godina. Bio mi je dobar suprug. Pazio me je i štitio. Šta je prije mene imao, to mi nije bilo važno, a i dok je bio živ, nisu mi smetale njegove fotografije sa raznim ženama – rekla je Draginja i izrazila žaljenje što Milan nije još koju godinu proživio s njom.

Sa nekim ženama, kako kažu komšije, živio je po nekoliko dana, sedmica, a sa nekima samo par časova.

– Bio nam je drag baš zbog toga što nije sakrivao svoje veze, ni pred nama, ni pred svojom suprugom, ali ni pred širom javnošću, jer su o njemu kao velikom zavodniku pisale i novine. Evo i danas u kući stoje uramljeni tekstovi iz novina u kojima je pisano kako se zabavljao sa ženama – kazale su komšije.

Oni su juče došli njegovoj kući da sve pripreme za sahranu, koja će biti obavljena danas na mjesnom groblju.
Glas Srpske

Comments are closed.