Pronađen nepoznati vozač koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povrijeđen pješak

Policijskoj upravi Prijedor dana 25.01.2018. godine, oko 18:30 časova prijavljeno je da se na nekategorisanom putu u mjestu Končari dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povrijeđen pješak J.S. (1952) iz Prijedora, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku nepoznatog vozača i vozila, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 26.01.2018. godine došli su do saznanja da je u nezgodi učestvovalo vozilo marke „Škoda Octavia“ koje je istog dana i pronađeno u Prijedoru, mjesto Kozaruša.

Provjerama je utvrđeno da se na vozilu nalaze oštećenja koja odgovaraju načinu izvršenja saobraćajne nezgode, te da je vozilom upravljalo lice H.M. (1997) iz Kozaruše, koje je prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu, a potom se udaljilo sa lica mjesta, ne pružajući pomoć povrijeđenom licu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica H.M., biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Izvor: MUP RS

Comments are closed.