Pronađen vozač koji je udario maloljetnika na biciklu

Pripadnici Policijske uprave Prijedor identifikovali su i uhapsili vozača iz ovog grada čiji su inicijali M.R., zbog postojanja sumnje da je „fijatom“ udario maloljetnog biciklistu i udaljio se sa mjesta saobraćajne nezgode.

Policiji je sinoć prijavljeno da se u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Prijedoru u 21:50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao maloljetnik koji je vozio bicikl i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa mjesta.

U saopštenju je navedeno da je maloljetni biciklista zadobio teže povrede, te je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u prijedorsku bolnicu.

„Policijski službenici su na osnovu operativnog rada na terenu već oko 22:25 časova pronašli počinioca“, navedeno je u saopštenju.

Prijedorska policija, uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzima potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta i podnošenju izvještaja protiv M.R.

„Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike da poštuju propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu i u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge“, navedeno je u saopštenju.

Izvor: SRNA – mondo.ba

Comments are closed.