Pronađen vozač koji je vozilom udario pješaka i pobjegao sa lica mjesta

Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor dana 06.02.2017. godine, oko 17:05 časova prijavljeno je da se u ulici Kozarska u Prijedoru, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak M.R. iz Prijedora, zadobio tjelesne povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku izvršioca, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor, istog dana pronašli su vozača S.K. koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je vozač S.K. upravljajući vozilom marke „Peugeot“, na pješačkom prelazu u ulici Kozarska u Prijedoru, ostvario kontakt sa pješakom M.R. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Po kompletiranju predmeta protiv lica S.K. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Autor: MUP RS

Comments are closed.