Pronađena automatska puška, municija i hladno oružje

automatska-puska-5

U prtljažniku vozila kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.B. iz Prijedora policija je pronašla automatsku pušku i municiju, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

“Pronađene predmete lice je dobrovoljno predalo, a policijski službenici su dalje, uz saglasnosti dežurnog tužioca i na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prijedoru, izvršili pretres stana koji koristi to lice i pronašli i oduzeli manju količinu municije različitog kalibra”, navodi se u saopštenju.

Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda Prijedor, a po kompletiranju predmeta, protiv M.B. slijedi podnošenje izvještaja zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kod dva lica iz Prijedora policija je pronašla noževe i bokser čime su lica počinila prekršaj po Zakonu o oružju i municiji.

Pronađeno hladno oružje je oduzeto, a licima su uručeni prekršajni nalozi.

Policijski službenici CJB Prijedor su na području grada Prijedora proteklog vikenda realizovali planske aktivnosti u oblasti sprečavanja kriminaliteta i poboljšanja javnog reda i mira pojačanom kontrolom lica i vozila kojima upravljaju.

Autor: SRNA – ATV BL

Pročitajte još vijesti sa ATV-a na adresi https://www.facebook.com/alternativnatv.

Alternativna televizija Banja Luka

Comments are closed.