Pronađena marihuana i stabljike indijske konoplje

Image-1

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor, su u sklopu akcije „Plantaža 2016.“ na području grada Prijedora, u odvojenim aktivnostima pronašli i oduzeli određenu količinu zelene biljne materije koja svojim izgledom podsjeća na oponu drogu marihuanu i šest stabljika biljke koje svojim izgledom asocira na stabljiku biljke indijske konoplje.

Naime, policijski službenici SKP CJB Prijedor, su prilikom kontrole lica M.O. i N.R. pronašli i privremeno oduzeli određenu količinu zelene biljne materije koja svojim izgledom podsjeća na oponu drogu marihuanu. Kriminalističkom obradom nad licimam utvrđeno je da su neposredno prije kontrole opojnu drogu kupili od lica inicijala A.D..

Dalje, policijski službenici SKP CJB Prijedor, su zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „BMW“ kojim je upravljalo lice H.Š. (1964). Kontrolom vozila i lica policijski službenici su u putničkom automobilu pronašli šest stabljika biljke koje svojim izgledom asocira na stabljiku biljke indijske konoplje.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica A.D. i H.Š..

Autor: MUP RS

Comments are closed.