Pronađeno lice koje je izbolo mladića na parkingu bolnice

bolnica

Prijedorčanin M.A. /25/ osumnjičen je da je sugrđaninu V.P. /23/ nanio posjekotine u predjelu nogu, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor.

„Policijski službenici su pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni pronašli i oduzeli nož kojim je počinjeno krivično djelo“, stoji u saopštenju.

Policiji je juče iza ponoći radnik obezbjeđenja bolnice „Doktor Mladen Stojanović“ Prijedor prijavio da je neposredno prije prijave u bolnicu došlo muško nepoznato lice sa vidnim povredama nogu i sa obilnim krvarenjem.

Povrijeđeni se neposredno prije dolaska u bolnicu nalazio sa još dva lica u svom putničkom automobilu na parking prostoru bolnice i više puta su mu dva nepoznata muška lica prilazila tražeći cigarete i novac.

V.P. im nije dao cigarete i novac i došlo je do verbalnog sukoba, a potom je jedan od njih izvadio nož i oštećenom nanio posjekotine u predjelu nogu.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj protiv M.A. o počinjenim krivičnim djelima laka tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

Autor: SRNA

Comments are closed.