Pucao nakon svađe s bivšom djevojkom

U kafiću „Maestro“ u prijedorskoj Svetosavskoj ulici u centru grada juče je došlo do pucnjave, koja je uznemirila Prijedorčane i goste ovog ugostiteljskog objekta. Na sreću, povrijeđenih nije bilo, a na objektu je pričinjena materijalna šteta.

Pucnjava se dogodila oko 13.15, kada je, kako se nezvanično saznaje, tridesettrogodišnji Prijedorčanin Damir Popadić pucao iz pištolja nakon kraćeg verbalnog sukoba sa svojom bivšom djevojkom.

„Ispalio je jedan hitac u pod kafića, nakon čega se metak odbio i razbio staklo na izlogu ugostiteljskog objekta. Potom je pobjegao s lica mjesta. Niko od gostiju kafića nije povrijeđen“, potvrdila je Gospa Arsenović, portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Ona je navela da je bjegunac koji je ispalio metak iz pištolja u prijedorskom kafiću odranije poznat policiji, jer je izdržavao i zatvorsku kaznu. Takođe, nezvanično smo saznali da je za njim raspisana centralna potjernica i to zbog razbojništava.

Zbog jučerašnje pucnjave za Popadićem je pokrenuta i sveobuhvatna policijska potraga.

Ukoliko bude pronađen i lišen slobode mogao bi odgovarati za izazivanja opšte opasnosti.

Istraga o ovom slučaju je u toku, a više detalja zbog ispitivanja okolnosti koje su dovele do pucnjave u samom centru Prijedora javnosti nisu saopštene. Juče niko od očevidaca nije želio da komentariše dešavanja u kafiću „Maestro“.

Izvor: Nezavisne novine

Comments are closed.