Putnički automobil udario pješaka: Mladi Prijedorčanin podlegao povredama

saobracajka-donje petrovoDana 02.01.2013. godine oko 19:50 časova na lokalnom putu Tomašica-Prijedor, u mjestu Donje Petrovo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Ž.J. sa putničkim vozilom marke „Audi“, i pješak D.M. iz Prijedora koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji nije prisustvovao vršenju uviđaja od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Uviđajem je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo na taj način što se navedeni putnički automobil kretao iz smjera Prijedora u smjeru Tomašice, dok se pješak kretao uz desnu ivicu kolovoza isto u smjeru Tomašice. Iz neobjašnjenog razloga došlo je do kontakta pomenutog vozila sa pješakom, koji je usljed pada zadobio teške tjelesne povrede opasne po život.

Povrijeđeni pješak je kolima Službe hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor, iz koje je upućen u Klinički centar Banja Luka, gdje je 03.01.2012. godine oko 02:30 časova, zbog zadobijenih povreda preminuo.

Rad na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode u toku.
CJB Banja Luka
sjb pd-nocna

Comments are closed.