Rasvijetljena sva razbojništva iz ove godine

DSC_3034

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su 21.03.2016. godine, lišili slobode lica inicijala R.B. (1997) i G.M.(1986) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su na području grada Prijedora izvršila više krivičnih djela protiv imovine.

Kriminalističkom obradom nad osumnjičenim policijski sližbenici su utvrdili, da su isti 19.03.2016. godine počinili krivično djelo „Teška krađa“ u trgovinskoj radnji privatnog vlasništva. Prilikom izvršenja ovog krivičnog djela osumnjičeni su otuđili kasu u kojoj se nalazilo oko 3.000,00 KM. Daljim radom, utvrđeno je da je lice R.M. izvršilo još dva krivična djela „Razbojuništvo u pokušaju“, i to 17.03.2016. godine nad radnicama privatnih trgovinskih radnji u Prijedoru.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostaljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica.

Napominjemo, na podučju CJB Prijedor u proteklom periodu tekuće godine evidentirana su i rasvjetljena četiri krivična djela „Razbojništvo“, a tokom mjeseca februara rasvjetljeno je i krivično djelo „Razbojništvo“ koje je evidentirano tokom 2015. godine.

Autor: MUP RS

Comments are closed.