Saobraćajke u Jakupovićima i Kalatama ima i povrijeđenih

Pune ruke posla večeras za policijske službenike PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor, jer su se u razmaku od samo 15-tak minuta na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka dogodile čak dvije saobraćajne nezgode.

Prva je bila u mjestu Jakupovići, a u međuvremenu se oko 20:45 časova dogodila još jedna u naselju Gornji Orlovci u kojoj su učestvovala tri vozila, MAN-ov kamion, kojim je upravljao Z.H. iz Cazina, VW Passat koji je vozio R.M. i Fiat Stilo za čijim je volanom bio B.K. iz Prijedora.

U ovoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobili su vozač i suvozač u passatu, R.M. i Č.T. iz Prijedora, koji su kolima hitne pomoći, nakon što su njihovo izvlačenje iz automobila pomogli prijedorski vatrogasci, transportovani u prijedorsku bolnicu.

Tokom uviđaja jedno vrijeme je bio obustavljen i saobraćaj koji se odvijao alternativnim putnim pravcem. Na vozilima je pričinjena značajna materijalna šteta.

Foto: InfoPrijedor.ba

Više detalja za sada nije poznato o nezgodi koja se dogodila u Jakupovićima osim saznanja na licu mjesta da su u nezgodi učestvovali passat i fiat. Navodno je i u ovoj nezgodi jedno lice povrijeđeno, ali više detalja slijedi nakon uviđaja.

Autor: D. Stojnić – InfoPrijedor.ba
Foto: GradPrijedor.com

Comments are closed.