Servisna informacija CJB Prijedor o značajnim bezbjednosnim događajima za dan 13.03.2016. godine

muprs_fb

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su 3 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 1 saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Policijskoj stanici Prijedor 1, 12/13. 03. 2016. godine u vremenskom periodu od 20,00 do 06,45 časova, prijavljeno je da je u Ulici Prote Matije Nenadovića, grad Prijedor, izvršeno krivično djelo u trgovinskoj radnji privatnog vlasništva. Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta. Izvršen uviđaj. Nepoznati počinilac je iz unutrašnjosti trgovinske radnje otuđio neutvrđenu količinu cigareta, alkoholnog pića i novac u iznosu od oko 50,00 KM, čime je počinio krivično djelo „Teška krađa“. Obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, rad na pronalasku izvršioca u toku.

Policijskoj stanici Prijedor 1, 12/13. 03. 2016. godine u vremenskom periodu od 20,00 do 06,45 časova, prijavljeno je da je u Ulici Kralja Petra I Oslobodioca, grad Prijedor, izvršeno krivično djelo u kiosku privatnog vlasništva. Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta. Izvršen uviđaj. Nepoznati počinilac je iz unutrašnjosti kioska otuđio neutvrđenu količinu cigareta, čime je počinio krivično djelo „Teška krađa“. Obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, rad na pronalasku izvršioca u toku.

Autor: MUP RS

Comments are closed.