Servisna informacija CJB Prijedor o značajnim bezbjednosnim događajima za dan 21.03.2016. godine

muprs_fb

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je 5 krivičnih djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 1 saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Policijskoj stanici Kozarac, 21.03.2016. godine oko 07,50 časova, obratilo se oštećeno lice, te prijavilo da je u toku noći 20/21.03.2016. godine u vremenskom periodu od 22,00 do 07,45 časova, u Omladinskoj ulici, u mjestu Kozarac, kod Prijedora, sa parking prostora zgrade otuđen putnički automobil marke „BMW“, švajcarskih registarskih oznaka, njegovog vlasništva. Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, kojom prilikom su utvrdili da je lice inicijala A.D.(1996) iz Prijedora, dok je boravio u stanu oštećenog, iskoristio nepažnju istog, te je sa stola otuđio ključeve predmetnog vozila, a zatim isto stavio u pogon, te se udaljio u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni A.D. je isti dan oko 08,00 časova otuđeno vozilo sa vidnim oštećenjima vratio na parkin prostor zgrade u kojoj stanuje oštećeni, čime je počinio krivično djelo „Oduzimanje motornog vozila“.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počiniocu.

Autor: MUP RS

Comments are closed.