Skočila sa bolničkog prozora

Opšta bolnica Prijedor PRIJEDOR – Tahira Draganović (57) iz Prijedora, koja je zbog zdravstvenih problema u noći između ponedjeljka i utorka smještena na interni odjel prijedorske bolnice juče se ubila skočivši s prozora na petom spratu tog odjela.

Njeno tijelo, koje se zaustavilo na bolničkom krovu, pronašlo je osoblje koje je o tome obavijestilo policiju i nadležno tužilaštvo.

Dežurni tužilac Mirjana Miodragović-Basrak kazala je da je istraga o ovom slučaju u toku, te da zbog toga više informacija ne može saopštiti javnosti.

„Ova nesretna žena je na licu mjesta bila mrtva bacivši se kroz bolnički prozor s petog sprata. Za sada su nam motivi njenog samoubistva nepoznati“, kazala je Miodragović-Basrakova.

Direkor prijedorske bolnice dr Mirko Sovilj kaže da je ovaj nesretni događaj zaprepastio radnike ove zdravstvene ustanove.

„Pacijentica je primljena u bolnicu tokom protekle noći i od tada je uredno primala propisanu terapiju. Bila je pod ljekarskim nadzorom i nije nam jasno kako se sve to moglo dogoditi“, kazao je dr Sovilj ne precizirajući s kakvom je dijagnozom pacijentica primljena i smještena na interni odjel bolnice.

Comments are closed.