Spor klijenta sa agencijom za nekretnine

marija-matic-policija

Lice G.K. prijavilo je Centru javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor da ima spor sa jednom agencijom za nekretnine iz Prijedora, rekla je danas portparol ovog centra Marija Matić.

„Oštećeno lice je u prijavi navelo da odgovorna lica iz agencije nisu ispoštovala ugovor o posredovanju u prometu nekretnina, te da je oštećenom licu na taj način nanesena veća materijalna šteta“, kazala je Matić Srni.

CJB Prijedor prijavu ovog slučaja zaprimio je juče putem internet adrese.

„Policijski službenici CJB Prijedor preduzimaju mjere i radnje na provjeravanju navoda prijave i utvrđivanju postojanja elemenata krivične odgovornosti“, dodala je Matić.

Prema dokumentaciji koja je u posjedu Srne, oštećena G.K. iz Zagreba je sa agencijom u vlasništvu lica L.S. iz Prijedora, 31. avgusta prošle godine sklopila ugovor o posredovanju u prometu nekretnina radi prodaje njenog stana u Prijedoru.

Budući da je nastanjena u Zagrebu, oštećena je vlasniku i direktoru agencije 28. decembra 2015. godine uplatila 24.500 KM kako bi u njeno ime obavio plaćanje poreza, ali tvrdi da do danas od vlasnika i direktora agencije nije dobila nijedan dokaz o uplati odnosno o utrošku uplaćenog novca.

Autor: SRNA

Comments are closed.