Teška saobraćajna nesreća u Mišinom Hanu

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko šest časova na putu Banja Luka – Prijedor, u mjestu Mišin Han poginuo je Dušan Radivojac (53), dok su teže povrede zadobili Nemanja Miljković (24) i Slobodan Kovačević (51).
Očevici su ispričali da je vozač „mercedesa“ Miljković pokušao da prestigne kombi kojim je upravljao Kovačević. Tada je udario kombi, a zatim se direktno sudario sa kombijem koji je vozio Dušan Radivojac.
– Radivojac je pokušao da ga izbjegne i skrenuo je na zemlju pored puta, ali nije bilo dovoljno mjesta da „mercedes“ prođe, pa je direktno udario u kombi Radivojca. Ubrzo su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci koji su morali da sijeku vozila da bi izvukli nastradale – ispričao je jedan od očevidaca koji je dodao da su i Miljković i Radivojac bili pri svijesti kada su izvučeni.
Milan Radivojac, brat nastradalog Dušana, ispričao je da je njegov brat juče ujutru krenuo iz Omarske na posao u Gornje Jurkovce.
– Još ne mogu da vjerujem šta se dogodilo. On je uvijek bio pažljiv vozač i uvijek bi galamio na one koji voze brzo – ispričao je Milan Radivojac.
Glas Srpske

Comments are closed.