Tragedija u Prijedoru: Sin i otac u kritičnom stanju zbog mobilnog telefona

Prijedorčanin star 57 godina i njegov 17-godišnji sin hitno su hospitalizovani u Univerzitetski-klinički centar RS u Banjoj Luci, nakon što su se sinoć oko 21:20 časova, kada je slučaj prijavljen policiji PU Prijedor, prilikom čišćenja cisterne otrovali ugljendioksidom, plinom koji nastaje prilikom fermentacije voća.

Kako saznajemo, sinu je ispao mobilni telefon u cisternu. Sišao je po njega, a otac odmah za njim u pokušaju da mu pomogne. Zatečeni su bez svijesti. O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru i policija, koja je obavila uviđaj. Iz Uprave “Prijedorčanke” kažu da je zbog ove nesreće cijeli kolektiv u šoku.

– Razmatramo situaciju i u ovom trenutku smo skoncentrisani samo na jedno, na preživljavanje povrijeđenih i njihovo zdravstveno stanje. Radimo sve što je u našoj moći da im pomognemo – naveli su iz Uprave preduzeća.

Iz Kliničkog centra u Banjoj Luci rečeno je da će tokom dana biti detaljnije informacije o zdravstvenom stanju povrijeđenih Prijedorčana.

Vezane vijesti:
Otac i sin se otrovali gasovima u Prijedoru
Prijedorčanin i njegov sin u komi

Autor: M.Z. – avaz.ba
Foto: D. Stojnić

Comments are closed.