Tri lica iz Prijedora počinila pet krivičnih djela

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 CJB Prijedor, u okviru kontinuiranog rada na rasvjetljavanju krivičnih djela, tokom decembra mjeseca 2016.godine i januara mjeseca 2017. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica R.G., D.P. i D.V., svi iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su na području ovog Centra počinili više krivičnih djela „Teška krađa“ i „Krađa“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice R.G. počinilo tri krivična djela „Teška krađa“ počinjena tokom 2014., 2015.i 2016. godine u mjestu Donja Ravska, kom prilikom su iz objekata kuća privatnog vlasništva otuđeni predmeti u vidu bijele tehnike, posteljine, plinskih boca i drugih, čime je oštećenim licima pričinjena materijalna šteta u iznosu oko 4.000,00 KM.

Kriminalističkom obradom lica D.P. utvrđeno je da je osumnjičeno lice počinilo krivično djelo „Teška krađa“ nad jednim ugostiteljskim objektom u Prijedoru, kom prilikom je otuđilo novac i alkoholna pića, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 500,00 KM.

Daljim radom utvrđeno je da je lice D.V. počinilo krivično djelo „Krađa“ otuđivši iz pomoćnog objekta oštećenog lica u mjestu Donja Ravska, šest grla stoke-ovce, pričinivši materijalnu štetu u iznosu oko 1.500,00 KM.

O svemu je obavješten dežurni tužilac, a nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, biće dostavljen izvještaj protiv lica R.G., D.P. i D.V., za počinjena krivična djela.

Autor: MUP RS

Comments are closed.