U stravičnoj nesreći kod Prijedora poginuo 27-godišnjak

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23:05 na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka u mjestu Kamičani kod skretanja za kamenolom Drenovača poginula je jedna osoba dok su dvije teško povrijeđene.

Automobilom marke „BMW“ upravljalo je lice inicijala E.S. (27) iz Prijedora koje je smrtno stradalo. Prilikom slijetanja u automobilu su se nalazila dva maloljetna lica, koja su tom prilikom zadobila tjelesne povrede. Povrijeđena lica su prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci – saopšteno je PU Prijedor.

Putnički automobil marke BMW se kretao iz pravca Banje Luke te je sletio sa puta i udario u propust za vodu nakon čega se prepolovio i smrskao.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor a intervenisali su i pripadnici TVJ Prijedor.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banja Luci.

Izvor: GradPrijedor.com

Comments are closed.