Uhapšen banjalučki lopov

Hapsenje

U Prijedoru je uhapšen Banjalučanin čiji su inicijali Z.A. /41/ zbog sumnje da je teškim krađama pričinio materijalnu štetu od oko 10.000 KM.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Policijske stanice Prijedor jedan u operativnoj akciji kodnog naziva „Profil“, saopšteno je iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti.

U saopštenju se navodi da je akcija bila usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela protiv imovine, a postojala je osnovana sumnja da je ovo lice počinilac tri krivična djela protiv imovine koja su počinjena na području koje operativno pokriva ova policijska stanica.

„Osumnjičeni Z.A. je od januara do marta mjeseca tekuće godine počinio krivična djela za koja se sumnjiči i to tako što je upotrebom fizičke snage i podesnog alata ulazio u stanove i otuđivao novac, televizore, parfeme, te ostalu kozmetiku“, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli i oduzeli određeni dio otuđenih stvari, a u toku je dokumentovanje i kompletiranje predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banjaluka, Područna kacelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teške krađe protiv lica Z.A.

Autor: SRNA

Comments are closed.