Uhapšen dvojac koji je u pet teških krađa otuđio novac, zlatni i srebreni nakit

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, sproveli su operativnu akciju kodnog naziva „Lavirint“ s ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela „Teška krađa“ nad porodičnim kućama i poslovnim objektima privatnog vlasništva, izvršenih u toku prošle godine, javlja Anadolu Agency (AA).

– Tokom preduzimanja aktivnosti dana 2. januara slobode su lišena lica S.K. i S.L. oba iz Prijedora nad kojim je izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja sumnje da su na području grada Prijedora u vremenskom periodu od 24. novembra do 27. decembra prošle godine, izvršili pet krivičnih djela ‘Teška krađa’ i ‘Krađa’ nad porodičnim kućama privatnog vlasništva – saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U saopštenju se navodi da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica djelujući zajedno nasilno i neovlašteno ulazila u zaključane i nezaključane objekte, odakle su otuđili određenu sumu novca te zlatni i srebrni nakit.

– Materijalna šteta pričinjena izvršenjem naprijed navedenih krivičnih djela iznosi oko 8.000 KM – navodi se u saopštenju.

Izvor: Anadolija – Faktor.ba

Comments are closed.