Uhapšeno lice sa potjernice

Policija u Prijedoru je lišila slobode lice nakon izvršenja krivičnog djela a zatim utvrdila da je za istim raspisana međunarodna potjernica.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 11.02.2019. godine, oko 01:40 časova, u ulici P.M. Nenadovića, lišili su slobode lice inicijala S.D. (1992) iz Zrenjanina, državljanina Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju – navodi se u saopštenju.

Osumnjičeno lice se tereti da je istog dana, oko 01:30 časova, nasilno ušlo u unutrašnjost ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu teniskog kluba, izvršilo preturanje stvari u objektu odakle ništa nije otuđilo izjavila je V.

„Neposredno nakon izvršenja krivičnog djela, osumnjičeno lice je od strane policijskih službenika uočeno te lišeno slobode“, navela je Vesna Pačariz, portparol Policijske uprave Prijedor.

Izvršenom provjerom utvrđeno je da je za licem S.D. od strane NCB Interpol Beograd, dana 21.11.2018. raspisana međunarodna potjernica.

Lice lišeno slobode dana 11.02.2019. godine, predato je u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Izvor: GradPrijedor.com

Comments are closed.