UPOZORENJE-UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE-Pronađen utopljenik u rijeci Sani

Upozoravamo naše čitatelje da se u sklopu ovog članka nalaze i fotografije koje mogu uznemiriti pojedine osobe i nisu primjerene za mlađe od 18 godina.
Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor-Specijalizovana jedinica za spašavanje na vodi i pod vodom nakon više od jednog časa potrage pronašli su leš u rijeci Sani nizvodno od gradskog mosta u dijelu naselja Raškovac zvanom „Skela“ u blizini plaže „Kožara“. Mile Međed, komandir TVJ Prijedor, potvrdio je da su vatrogasci oko 14 časova dobili dojavu da je jedno lice skočilo u Sanu sa gradskog mosta. „Dobili smo dojavu od policije oko 14 časova da je jedno lice skočilo sa mosta i da nakon skoka nije izronilo iz vode te smo se uputili na lice mjesta.
Nakon više od sat vremena detaljnog praćenja toka rijeke Sane i promatranja leš je primijećen i izvučen na obalu“, rekao je Međed. On je dodao da je uviđaj u toku, a budući da lice kod sebe nije imalo ličnih dokumenata ne može se reći o kome se radi i šta je bio motiv skoka, osim da je riječ o muškarcu starom između 50 i 60 godina. Dežurni patolog Opšte bolnice Prijedor Nikolina Balana potvrdila je da je smrt nastupila utapanjem te da se identitet lica koje je skočilo sa mosta, usljed nedostatka dokumenata, još uvijek ne zna. Nezvanično saznajemo da se nesretni muškarac pred nekoliko mladića koji su prelazili gradski most požalio da je bolestan i da će skokom s mosta okončati svoj život nakon čega se bacio u rijeku Sanu.

Comments are closed.