Vozač umro nakon što ga je zaustavila prijedorska policija

Sedamdesetšestogodišnji državljanin Hrvatske K.T. preminuo je danas usljed zatajenja rada srca, a nakon što su ga, dok je vozio golf, na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad, u mjestu Donja Dragotinja, zaustavili policajci.

„Nezavisne“ nezvanično saznaju da su policajci učinili sve da ga spasu, ali u tome nisu uspjeli. Takođe nezvanično, on je i od ranije imao srčanih problema.

„Nezavisnim“ je potvrđeno da su oko 11.20 časova njega zaustavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor, i to zbog prekoračenja brzine.

„Tokom kontrole vozila i vozača, vozač se žalio na pogoršano zdravstveno stanje, te su mu policajci pružili prvu pomoć, a obaviješteni su i radnici Službe hitne pomoći Prijedor, koji su izašli na lice mjesta“, rekli su iz PU Prijedor.

Vozaču je potom pružena hitna medicinska pomoć.

„Međutim, kod njega je usljed pogoršanog zdravstvenog stanja nastupila smrt, nakon čega je od strane doktora konstatovano da se radi o prirodnoj smrti koja je nastupila usljed zatajenja rada srca“, rekli su iz PU Prijedor.

Autor: Dragan Sladojević – Nezavisne novine

Comments are closed.