Zapaljen automobil: Zoran Stanisavljević tvrdi da nikome nije dužan

Prednji dio službenog, četiri godine starog „passata“ koji je vozio Zoran Stanisavljević (56), direktor Zavoda za izgradnju grada Prijedora, izgorio je u četvrtak u 5.20 sati. Automobil je bio parkiran pred Stanisavljevićevom kućom u Prijedoru.

U policiji saznajemo da je ispod desnog pneumatika automobila pronađen dio plastične flaše, kao i tragovi papira, koji će biti proslijeđeni na daljnje vještačanje. Zoran je za naš list u telefonskom razgovoru kazao da je prve informacije koje ukazuju na namjernu paljevinu „passata“, čuo od našeg novinara.

– Još nisam dobio policijski izvještaj tako da ne znam te detalje. U policiji sam rekao da nemam nikakve probleme ni neprijatelja. Nikome nisam dužan niti meni iko nešto duguje. Niko mi nije ni prijetio tako da zaista ne znam šta bi mogao biti uzrok ovog slučaja – kazao je Stanisavljević.

Dodaje da ga je požar probudio i da je, kada je izašao pred kuću, ugledao vatrogasce i policiju. Štetu na automobilu, koji je vlasništvo Zavoda za izgradnju grada Prijedora, Stanisavljević nije mogao procijeniti.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Prijedor proslijediće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv nepoznatog izvršioca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. U toku je i utvrđivanje identiteta osobe koja je namjerno zapalila „passat“.
Dnevni avaz

Comments are closed.