Zeničanin krao parfeme po Prijedoru

parfemi_kradja

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, su preduzimajući operativne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela protiv imovine, a koja su počinjena u trgovinskim radnjama na području grada Prijedora u junu mjesecu tekuće godine, došli do postojanja osnova sumnje da je tri krivična djela „Krađa“ počinilo lice inicijala S.K. (1996) iz Zenice.

Kriminalističkom obradom lica policijski službenici su utvrdili, da je osumnjičeni iskoristio nepažnju zaposlenih lica, te izvršio krivična djela za koja se sumnjiči, kojom prilikom je iz trgovinske radnje u Ulici Kralja Petra I Oslobodioca otuđio 21 parfem različite marke i manju količinu kozmetike.

Izvršenjem ovih krivičnih djela osumnjičeni je pravnom licu nanio materijalnu štetu u iznosu od oko 2.000,00 KM, dok je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u istom iznosu.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Krađa“ protiv navedenog lica.

Autor: MUP RS

Comments are closed.