Dodjeljenje nagrade malim umjetnicima

DSC_0041

Danas je u Direkciji rudnika „ArcelorMittal Prijedor“ održana svečana dodjela nagrada za najbolje likovne radove na lokalnom nivou u okviru takmičenja za rad koji će se koristiti kao službena čestitka kompanije ArcelorMittal.

„Konkurs za radove sa temom „Čelik u našem životu“ otvoren je krajem septembra i bio je namjenjen djeci uzrasta od 6 do 14 godina, a na adresu Direkcije rudnika stiglo je više od 250 radova iz dvanaest osnovnih škola sa teritorija grada Prijedora i Banja Luke. Ovim putem želim da se zahvalim svoj djeci i svim školama koji su se prijavili na konkurs“ rekao je Šorga Predrag, Koordinator PULZ programa kompanije ArcelorMittal Prijedor.

DSC_0032

Pobjednički rad nacrtala je Nevena Topić učenica devetog razreda OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora, drugoplasirana je Amina Terzić iz OŠ „ Branko Radičević“ iz Ćele a trećeplasirana je Sofija Gašić učenica OŠ „Desanka Maksimović“.

Prva tri mjesta dobila su novčane nagrade od 150, 100, 50 konvertibilnih maraka i poklon pakete a ArcelorMittal Prijedor je i za prvih deset najbolje plasiranih radova pripremio prigodne nagrade koje su danas uručene.

Sada slijedi izbor za najbolji rad na državnom nivou u kom će se takmičiti pobjednički rad iz ArcelorMittal Prijedor i ArcelorMittal Zenica , a pobjednik državnog nivoa biće predstavnik Bosne i Hercegovine u takmičenju za rad koji će krasiti ovogodišnju službenu novogodišnju čestitku koja se bira između svih predstavnika država u kojima posluje kompanija ArcelorMittal.

Comments are closed.