Foto vijest-Maturski koncert učenika Muzičke škole Savo Balaban

Maturanti Muzičke škole „Savo Balaban“ Prijedor priredili su protekle srijede odličan Maturski koncert. Pred prepunom salom Pozorišta Prijedor predstavili su se na sebi svojstven način. Čuli su se zvuci klavira, harmonike, gitare, klarineta, saksofona, ali i glasovi tenora i baritona. Svako od 17 maturanata publici je pokazao samo dio onoga što je naučio u protekle četiri godine. Prije i tokom svakog nastupa na video bimu je prikazivana kratka foto prezentacija maturanata tako da su svi mogli da vide kako su izgledali sa tri, sa osam ili sa petnaest godina. Maturanti su svoj koncert zaključili zajedničkim horskim nastupom nakon čega su nagrađeni sasvim zasluženim dugotrajnim aplauzom.
Direktor Muzičke škole Gojko Rađenović se na kraju koncerta zahvalio svim maturantima istakavši da je ova generacija nadmašila one dosadašnje ali da je tako gotovo svake godine. On je uručio i simbolične nagrade učenicima koji su tokom svog školovanja najviše učestvovali na raznim manifestacijama koje je organizovala ova škola ali i opština Prijedor. Knjigama su nagrađeni Anja Vujaković, Zorica Novaković, Mladen Prodan i Neven Crnić.
Petnaesta generacija maturanata Muzičke škole „Savo Balaban“ Prijedor: Goran Vuleta-razrednik, Tanja Egwolf Babić, Ognjen Iveljić, Neven Crnić, Srđan Omazić, Jelena Desnica, Milijana Obradović, Daniel Ilinčić, Nemanja Vučenović, Mladen Prodan, Branko Prpoš, Dragan Lazić, Karlo Antić, Jelena Pavlović, Anja Vujaković, Zorica Novaković, Mila Stojnić, Dimitrije Vokić i Bojana Pavić.
Foto – GradPrijedor.com i Igor Motl

Comments are closed.