Nova rep terapija

SlumProteklog vikenda u Prijedoru snimljen je video-spot za pjesmu „Još jedan korak“, koja je nastala u saradnji hip-hop grupe „Slum“ i banjolučkog di-džeja Dijane Tepšić. Inače, ta numera je već dva mjeseca hit BiH radio stanica. A „slamovci“ i Dijana su se potrudili da sve to izgleda besprijekorno. Pored „Sluma“, Dijane, statista, i glavnih glumica spota: Sande Desnice i Sande Mešinović, u video-spotu se pojavljuje poznati košarkaš „Borac Nektara“ Vilijam Frenklin.

Spot je snimljen u Prijedoru, odakle je i grupa „Slum“, i to u hali kompleksa bivšeg preduzeća „Celpak“, koje preuređeno upravo za snimanje ovog spota.

Reditelj je Zoran Radonjić, scenario je pisao jedan od članova grupe Mladen Marijanović. Na snimanju je bio i reper King Mire. Inače, numera „Još jedan korak“ je urađena za za Miralema Salihovića, odnosno za njegov producentski album „King Mire Beatz Vol. 01“.

Za šminku na snimanju bila je zadužena Nerma Halilović, a za frizure Dalibor Kotur.

– Snimanje je trajalo 12 sati uz mnogo zezanja, smijeha, ali i aktivnog rada da bi to sve ispalo kako treba. Materijal je u montaži i biće gotov za dvadesetak dana. Održaćemo promociju spota u Prijedoru i u Banjoj Luci. Kako to sve izgleda i koliko smo se zaista potrudili publika će saznati tek kada spot izađe – rekla nam je Dijana Tepšić.

– Zoran Radonjić nam je izašao u susret i mnogo pomogao u realizaciji spota. Za ovaj video materijal konačno možemo reći da će biti pravo odličje hip-hopa naših prostora – rekao nam je Mladen Marijanović.

Pored Mladena u grupi je još i Goran Vujičić Vuja. „Slum“ ima jedan album „Ulična terapija“, koji važi za jedan od najboljih hip-hop projekata u BiH.

Izvor: Glas Srpske

Comments are closed.